Home
Welkom op de site voor veiligheid!Amigo Safety Nederland levert al meer dan 40 jaar kwaliteit op het gebied van brandbeveiliging.
Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke markt, en werken met een dealernetwerk door heel Nederland.

Mocht u als particulier een vraag hebben of interesse in een van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag vrijblijvend van advies en kunnen u altijd een dealeradres bij u in de buurt doorgeven.


Onze producten


Vluchtwegen zijn er in nagenoeg alle soorten en maten. Van uitwerpbaar tot vaste trap, standaard maten maar ook op maat gemaakte projecten.

U kunt in alle bovengenoemde gevallen bij Amigo Safety terecht. Indien u een passend advies wenst, kunt u altijd een afspraak maken met onze vertegenwoordigers voor een vrijblijvend bezoek.

Voor bedrijfsmatig gebruik zijn uiteraard de vaste trappen geschikt. Uitwerpbare ladders worden als hoofdvluchtweg binnen een bedrijf niet goedgekeurd, maar als extra vluchtweg voor dat stuk extra zekerheid bij uw personeel is de uitwerpbare ladder een zeer degelijke en betrouwbare aanvulling op uw hoofdvluchtweg.

Neemt u gerust contact met ons op indien u twijfelt over de voor u meest geschikte oplossing.

Voor recent nieuws, kijkt u ook op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/AmigoSafetyNL/

Septemberactie! De gehele maand bij aankoop van een Amigo ladder een blusdeken cadeau!


zolang de voorraad strekt, formaat van blusdeken afhankelijk van bestelde ladder, 1 deken per ladder
Nieuws
06-09-16 14:33
p
Toeristen vast in Spanje door brand
Voor tal van toeristen zijn er spannende tijden aangebroken in Spanje. Aan de oostkust van het land woeden felle branden waarvoor vele honderden mensen op de vlucht zijn geslagen. Ze hebben geen tijd te verliezen, want de inferno trekt een spoor van vernieling door het gebied. bron: rtlnieuws.nl
01-09-16 14:07
p
Grote brand in supermarkt
VOORBURG De Hoogvliet-winkel aan de Klaverweide in Voorburg is woensdagochtend getroffen door een flinke brand. Grote brand treft Hoogvliet Voorburg Het vuur werd rond 8.30 uur ontdekt. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand. De winkel is zwaar beschadigd door de brand en is voorlopig gesloten. bron: Distrifood.nl
01-09-16 14:10
p
Voorbijganger blust brand met deken
Een oplettende voorbijganger heeft er vanavond voor gezorgd dat een brand in een woning beperkt bleef tot een pannetje. De brand brak rond 18.15 uur uit toen een jonge jongen aan het koken was. Al snel sloeg de vlam in de pan. 'Hij heeft toen geprobeerd de brand zelf te blussen, maar dat lukte niet', zegt een woordvoerder van de brandweer. De redder in nood heeft met een deken de brand weten te blussen. bron: AT5.nl
Amigo Safety Nederland - Postbus 6001 - 2702 AA Zoetermeer
Tel: 079-331 53 63 - Fax: 079-331 50 25 - E-mail: info@amigosafety.nl